STILLHET. SOL. SUS.

Yoga i trädgården 2024

Your session has expired.

All spots for this schedule have been booked now. Try another schedule.

Under juni och juli bjuder jag in dig till Yoga i trädgården.

Vi träffas på torsdagar, då jag leder dig i yoga (asanas, meditation och andning) mellan 17.00-18.15. Efter klassen bjuder jag på te/kaffe/vatten/saft med tilltugg.

Kostnaden per tillfälle är 190 kr.

När vädret gör att vi inte kan ligga på gräset anpassar jag klasserna och vi flyttar upp på den rymliga altanen. Jag skapar ett upplägg som fokuserar mer på meditation, andning eller sittande yoga.

Max 12 deltagare per tillfälle.

Vi träffas i trädgården bakom Rofyllt rum på Floragatan 7 i Sandviken. Längst ner hittar du information om hur du hittar hit.

 "Trädgårdsyoga är som balsam för själen. Vindens sus i träden, fåglarnas kvitter. Malins lugna röst som sakta guidar ovana/vana yoga-deltagare under 75 min. Här & nu 🤗 Kan varmt rekommendera Trädgårdsyoga hos Malin & Rofyllt Rum 🫶

Eija E.

 "Trädgårdsyogan ger mig det andrum jag så väl behöver under sista ruschen före semestern. En av sommarens höjdpunkter!

Lisa L.

 "Mkt avslappnad och skön miljö. Malin har en otroligt lugnande framtoning. Hon leder oss deltagare på ett mkt proffsigt sätt. Ger under passet olika alternativ på hur rörelser kan anpassas, vilket är toppen. Jag kan varmt rekommendera Malin och Rofyllt rum.

Helena T. 

Betalningsalternativ

Engångsbetalning

190 SEK

  • Betala för en klass i taget.

Köp nu

STILLHET. SOL. SUS.

Så hittar du hit

Yoga i trädgården äger rum hos Rofyllt rum som ligger på Floragatan 7 i Sandviken.

Du kan åka med busslinje nr 2 eller 47 från Sandviken resecentrum. De stannar på Årsundavägen utanför Göransson arena. Du promenerar sedan från busshållplatsen via förlängningen av Bondegatan som ansluter till Årsundavägen.

Kommer du med bil så parkerar du utanför Rofyllt rum längs med syrenhäcken.