Andningsfrisk

förbättra din grundandning och minska din andnöd

Kursbeskrivning

"Andningsfrisk"  är en kort och koncis onlinekurs som erbjuder praktiska verktyg och övningar för att förbättra din andning och ge dig ett effektivare andetag. Kursen erbjuder praktiska övningar för att förbättra andningens flexibilitet och kroppens förmåga att absorbera och använda syre effektivt. Kursen fokuserar på att placera andetaget på rätt sätt i kroppen, öka rörligheten i bröstkorgen och diafragman, för att främja en mer balanserad andning.

Vad du kommer att lära dig:

  • Korrekt placering av andetaget: Du får lära känna ditt andetag samt lära dig tekniker för att placera andetaget på rätt sätt i kroppen för att optimera syreupptagningen och minska ansträngningen på andningsmusklerna.
  • Rörlighet i bröstkorgen: Du får övningar som syftar till att öka rörligheten i bröstkorgen genom att arbeta med expansion och flexibilitet av bröstkorgens muskler. Du får även övningar för att främja rörligheten i diafragman, kroppens primära andningsmuskel, samtidigt som de främjar avslappning och minskar spänningar i området.
  • Avslappning: Du får övningar som främjar ett mer avslappnat andetag och som bidrar till att förbättra din förmåga att andas djupare.
Vem är kursen lämplig för: 
"Andningsfrisk" är för dig som vill få en effektivare andning, uppleva en ökad känsla av lätthet och frihet i ditt andningsmönster. Kursen är idealisk för dig som upplever att du har svårt att andas djupt och upplever andnöd/andfåddhet. Kursen är grundläggande och passar oavsett om du lever försämrad andning till följd av stress eller sjukdom som till exempel postcovid och ME.

Kursformat:
Kursen levereras helt online och består av tydliga och instruktiva inspelade lektioner som visar övningar och tekniker för att placera andetaget rätt i kroppen och öka rörligheten i bröstkorgen. Deltagarna får också tillgång till nedladdningsbara resurser för att hjälpa dem att integrera sina nya kunskaper och färdigheter i sin dagliga rutin.  "Andningsfrisk" är din nyckel till att uppnå en mer flexibel, balanserad och effektivare andning. Köp kursen idag och upptäck vägen till en djupare andningsupplevelse!

Du får tillgång till kursen ett par dagar innan innan själva kursen startar. Då kan du bekanta dig med kursportalen, fylla i självskattningen och förbereda en plats där du kan göra dina övningar.

Kursplan

Malin Jansson

Jag  heter Malin Jansson och jag hjälper enskilda personer att gå från belastning till ett balanserat tillstånd genom andningsträning och yogabaserad kroppsterapi. Genom att lindra fysiologiska stressreaktioner kan de få mer energi och en högre livskvalitet.

Mian Vikner

Andningsträningen har hjälpt både mot stressen och hjärntröttheten. Det har bidragit till att jag lättare kan komma ner i varv och stilla tankarna. Idag har jag börjat gå och handla igen, jag har fikat med vänner och kan se på TV med familjen vissa kvällar. Den yrsel jag levt med i tre år är borta och med stöd av min förbättrade andning orkar jag också delta i den rehabilitering som jag får från den traditionella vården. Utan andningsträningen, ingen rehabilitering.

Prisalternativ

Engångsbetalning

1195 SEK

  • Alternativet för dig som vill gå kursen helt på egen hand. Du startar direkt när du är anmäld.

Köp nu

Andningsfrisk + coachning

1995 SEK

  • Alternativet för dig som vill ha coachning före och efter kursen. Mejla info@rofylltrum.se för att boka tid.

Köp nu