Det är jag som är Malin ...

Jag är en engagerad, omtänksam och sökande glädespridare. Jag drivs av en önskan att alla ska ha möjlighet till återhämtning i vardagen. Jag drivs av att hjälpa individer att bli mer medvetna om andetaget, i sig självt och i relation till kroppen.  Jag arbetar med kroppsrörelser, andnings- och meditationstekniker för att i samspel med mina klienter utveckla deras kropps- och självkännedom.  

Jag delar med mig av kunskaper kring andning och ger praktiska övningar för att förändra deras sätt att andas samt förändra etablerade andningsmönster. Allt med utgångspunkt i att förbättra hälsan och livskvaliteten för dessa individer. Jag guidar individen bort från att "göra" mot att känna, förnimma och att "vara".    

Jag är licensierad andningscoach och yogalärare . Jag är också utbildad vid Karolinska institutet i yogaträning som kompletterande behandling vid olika sjukdomstillstånd samt utövandet av terapeutiska kroppsrörelser (SATYA).  

Jag har arbetat med klienter med postcovid, stress, ångest, störda andningsmönster samt fysiska problem som stelhet i höfter, smärta i axlar och sömnsvårigheter.    

Jag vet hur det är att leva med smärta, värk, stress och ångest. Jag vet också hur det är att leva med acceptans för det som är obekvämt i livet och hur det bidrar till att minska stress och ångest.  

Vill du också hitta större balans, livskvalitet samt tekniker som hjälper dig att hantera och acceptera det obekväma i livet har du hittat rätt.  Jag kan och vill guida dig på din kroppskarta mot ett mer balanserat varande med ökad livskvalitet.

Kompetens

2018 - Certifierad Yinyogainstruktör, Magdalena MacWeld
2019 - Yinyoga TT, Elizabeth Welsh Yoga
2020/2021 - Yogalärarutbildning (250 h), Atmajyoti yoga
2020–2022 - SATYA I/II/III (135 h) & Practicum (15 h), Prajna Yoga, Tias & Surya Little
2021/2022 - Yoga och meditation: historiska och kritiska perspektiv (7,5 hp), Göteborgs universitet
2022 - Licensierad andningscoach, Axelsons institute, Ulrica Norberg & Hillevi Borga
2023 - Yogaträning som kompletterande behandling vid olika sjukdomstillstånd (7,5 hp), Karolinska institutet


För din och min trygghet är jag sedan 2021 medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och följer deras etiska regler.