"Andningsträningen har hjälpt både mot stressen och hjärntröttheten. Det har bidragit till att jag lättare kan komma ner i varv och stilla tankarna. Den yrsel jag levt med i tre år är borta och med förbättrad andning orkar jag också delta i andra aktiviteteter. Malin har varit till stor hjälp och stöd i min rehabilitering efter postcovid.

Mian P
Andningsträning vid postcovid

Läs hela Mians berättelse här.
"Himmelskt! I min mest stressiga tid i livet blev det en stor räddning. Jag har hittat ett lugn och lärt mig att andas. Tack för att du är du!"
Frida S
"Fantastiskt. Ger ett otroligt lugn. Har lärt mig att andas. Du är så lung och trygg. Det smittar av sig."

Kristina A
"Avslappnande, lugn och behaglig. Malin har en så behaglig röst. Välgörande för kropp och själ."

Elin F

"Redan Malins lugna röst gör att man kopplar av innan hon leder oss igenom de olika positionerna på ett betryggande sätt, speciellt för mig som inte yogar regelbundet på något sätt."

- Ann E

"Trädgårdsyogan ger mig det andrum jag så väl behöver under sista ruschen före semestern. En av sommarens höjdpunkter!"

- Lisa L

"Mkt avslappnad och skön miljö. Malin har en otroligt lugnande framtoning. Hon leder oss deltagare på ett mkt proffsigt sätt. Ger under passet olika alternativ på hur rörelser kan anpassas, vilket är toppen. Jag kan varmt rekommendera Malin och Rofullt rum."

- Helena T