Hur kan jag hjälpa dig? 

Vill du skapa en förändring för att må bättre, orka mer och få ett effektivare andetag? Då kan jag hjälpa dig på följande sätt:

Gruppcoachning & eget arbete

Du kan också välja att gå en av mina digitala kurser där gruppcoachning ingår. Då omfattar kursen även träffar i realtid via zoom. Mellan träffar arbetar du på egen hand genom att ta del av inspelade föreläsningar, inspelade övningar och hemuppgifter och/eller program för hemmaträning. När vi träffas finns möjlighet att ställa frågor om övningar men tid avsätts också för att dela erfarenheter, upplevelser och reflektioner.

Individuell träning (1:1)

Vill du kan du också få individuell träning. Då träffas vi digitalt eller om du har möjlighet att komma till min lilla studio. När du bokar en individuell session hos Rofyllt rum får du möjlighet att, tillsammans med mig, skapa de bästa förutsättningarna för din andnings- eller yogaträning. Upplägget har alltid dina förutsättningar och behov i fokus.

Läs mer om det grundläggande upplägget för individuell andnings- eller yogaträning här.

Arbeta på egen hand - online

Du kan välja att gå en av mina digitala kurser helt på egen hand. Här arbetar du i egen takt och när det passar dig. Kurserna är uppdelade i moduler och du arbetar med en i taget. När du är färdig med en modul får du tillgång till nästa. Kurserna består av inspelade föreläsningar, inspelade övningstillfällen, hemuppgifter och/eller program för hemmaträning.

Mer information kommer inom kort.